Mira, stretching en nog meer…

Mira, ze kwam bij ons met heel zwakke gewrichten en benen. Ze had altijd buiten gelegen in weer en wind en kreeg keukenafval te eten. 4.5 jaar heeft ze het bij ons nog goed gehad : liggen op een pak stro, binnen, ze kon naar buiten met mooi weer en lag dan op een schaduwplekje te genieten van het gras. Ze stond als eerste te balken voor eten, en kwam dan naar haar voederkotje voor een lekkere slobber. Enkele keren (meestal in maart/april) ging het soms niet zo lekker, en dan overwogen we toch euthanasie, maar elke keer weer vonden we een probleem dat we konden oplossen, zodat ze er weer een jaartje bij deed. Maar niet dit jaar ; ze vermagerde en was zo verzwakt dat ze zelfs haar hoofd niet meer kon recht houden. Haar lichaampje was op, al bleef er nog wel wat wil in haar over, maar met zo’n verzwakt lichaam was het niet meer verantwoord om nog verder te gaan. Ze is naar de eeuwig groene weiden vertrokken, en wij missen haar, … natuurlijk, … onze Mira, die altijd als eerste stond te balken als we rond etenstijd de deur opendeden. Het gaat je goed Mira !

En verder plannen we op 11 juni weer een stretching tussen de ezeltjes met ons aller Petra. Je kan je inschrijven via de volgende gegevens :

Op 11 Juni organiseert Petra terug STRETCHEN EN RELAXEN tussen de Ezeltjes te Anegria Sint Gillis Waas. In de weide of stal. Goede dierendoelactie tvv Anegria. Meedoen is genieten, kids welkom.

Deelnemen tot 12j 7,50€ Ouder dan 12j 12,50€ Deelname enkel mogelijk via inschrijving. Mail je naam en aantal deelnemers incl leeftijden naar donkeygym@yahoo.com

Jullie komen toch ook ?

En ook de opendeurdagen gaan weer van start, al is het met inschrijven op voorhand. 2 juli is al volgeboekt, maar er komt nog een zaterdag in augustus, waar jullie weer kunnen komen kijken bij de ezeltjes en genieten van een heerlijk drankje op ons ezelterras.

Op 4 september doen we meer aan “Beestig” een groot evenement georganiseerd door Dier in de kou vzw in Antwerpen. Zet het alvast in je agenda, want tegenwoordig lopen die weer vlotjes vol … en dit moet je meemaken als je van dieren houdt !

We zetten nu ook volop in om Asinus weer online te krijgen, want dat lukt nog niet zo goed. Binnenkort hopen we dat de artikels op het Asinus gedeelte van de website zullen staan… We doen ons uiterste best, maar we zijn niet techneut genoeg om het allemaal vlot te laten verlopen, onze excuses hiervoor.

Tot zover het nieuws van Anegria. Volgende keer weer meer ezelnieuws !

Een reactie plaatsen