Ezels opvangen

Eerlijk toegegeven : we kunnen de stroom aan ezels niet aan.  We krijgen wel 2 ezels per week aangeboden.  Dit kunnen we alleen aan met een bende verantwoordelijke vrijwilligers, en een ton aan financiële middelen, en dat hebben we niet …

Dus we kunnen alleen opnemen wat we aankunnen jammer genoeg.  We zijn verantwoordelijk voor de ezels die we onder onze hoede nemen.  Alle ezels die worden opgenomen door Anegria worden in orde gebracht en krijgen een definitieve thuis hier, of we zoeken een nieuwe thuis waar ze goed verzorgd worden tot zolang het adoptiegezin het kan en wilt, deze ezeltjes mogen altijd terugkomen naar het “moederhuis Anegria”.

Daarom : zoek je een thuis voor je ezeltje(s), bel ons even en mail ons met je verhaal.  We kijken of we kunnen helpen, en/of de ezeltjes op een wachtlijst zetten, voor als er weer wat plaatsjes vrij komen.

De hele ezelwereld helpen blijkt na al die jaren een utopische opdracht !!! Wel proberen we de mensen te wijzen op hun verantwoordelijkheid om goed na te denken vooraleer een ezel in huis te halen (een ezel kan 30-40 jaar worden en heeft ALLE dagen aandacht en verzorging nodig).

We doen ons uiterste best, maar zijn ook maar mensen …

close

Oh hallo daar 👋
Het is leuk je te ontmoeten.

Meld je hieronder aan met je e-mailadres om onze blog te volgen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.