Tijdschrift Asinus

Tijdschrift Asinus

Omdat er zoveel  vraag was naar informatie over ezels, omdat we ezelverzorgers iets van elkaar willen laten horen, omdat mensen willen weten over het reilen en zeilen in een ezelopvangcentrum, zijn we in 2017 begonnen met het uitgeven van het tijdschrift Asinus.

U vindt er steeds een artikel in over de gezondheid en verzorging van ezels, over het trainen en het gedrag van ezels.  Verder staat er een steeds een artikel in over mensen die ezels hebben en er iets mee doen in Vlaanderen of Nederland.  Het wordt aangevuld met een artikel over wat we hebben meegemaakt in het opvangcentrum ; een spannend of ontroerend verhaal.  En kan u lezen in De Gazet van Anegria en Dagblad de Ezelshoeve.

Een abonnement is per kalenderjaar en er verschijnen 4 nummers.  Als u een abonnement neemt voor 15 februari of de magazines zelf komt afhalen, dan betaalt u 25 euro, nadien loopt het op tot 25 euro+verzendkosten.

Voor een abonnement in het buitenland (Europa) betaalt u 32 euro voor 15 februari, of 32 euro + verzendkosten nadien.

Losse nummers zijn verkrijgbaar voor 6 euro (met verzendkosten bij versturen).

De voorbije jaargangen zijn te koop in ons centrum, of op het Demerhof te Aarschot voor 10 euro/jaargang.  Om ze op te sturen komen er vanzelfsprekend verzendkosten bij, want de post doet dit niet gratis, zelfs niet voor onze ezeltjes.

U kan een abonnement nemen door een emailtje te sturen naar asinus@anegria.be of info@anegria.be met uw naam en adres (en ook vermelden dat u het gestort heeft of cash gegeven) .  U kan het ook bestellen bij Anegria of bij het Demerhof (Aarschot).  En het bedrag te storten op rekeningnummer BE81 0016 6065 2124 met vermelding van Asinus en het jaartal.

Heeft u een idee, een suggestie, een vraag, … die u graag behandeld zou zien in het tijdschrift, dan kunnen we altijd ons best doen om die erin te verwerken.  U kan een mailtje sturen naar asinus@anegria.be of info@anegria.be of een belletje doen.

U steunt er onze werking mee in die zin dat we zo informatie over ezels kunnen verspreiden aan ezeleigenaars en/of ezelliefhebbers.  En dit komt altijd ten goede aan … jawel DE EZELS !!!

close

Oh hallo daar 👋
Het is leuk je te ontmoeten.

Meld je hieronder aan met je e-mailadres om onze blog te volgen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.