Doorplaatsingen

Dit jaar hebben we veel ezeltjes en nieuwe thuis kunnen geven.  Dat is fijn, omdat ze dan zoveel meer liefde en aandacht kunnen krijgen dan in een grotere groep, en hier hebben we dan ook mee tijd om onze vaste kudde eens extra aandacht te geven.  Fijn voor iedereen dus !!!

Fanny en Sara waren deze week de gelukkigen, maar ook Poenja en Madeliefje, Louis, Arthur en Pingo, Suzy en Bertje, Sara, Fernanda en Modest kregen deze maand een nieuw stekje.  We kregen al hele leuke berichtjes, hoe goed ze het toch wel doen en dat maakt ons blij natuurlijk.

Hier in ons centrum is het aantal ezels naar 47 gezakt, wat terug een aangenaam aantal is om te verzorgen.  Dat maakt wel dat we op dit moment nog maar enkele ezels hebben voor doorplaatsing en we dus een wachtlijst opmaken voor de mensen die ezels zoeken.  Tja “het kan verkeren” zei Bredero …  Dit is totaal de omgekeerde wereld dan enkele jaren geleden.  Is dit een goed teken ? of stilte voor de storm ? wie zal het zeggen… de tijd zal het ons leren, maar mij kunnen hier even herademen en ons met dingen bezig houden waar we in het verleden gewoon niet toe kwamen, en dat mag ook wel eens hé.

Dus we staan paraat, maar eerst nog even opruimen, omheiningen verstevigen, stallen aan een lente schoonmaak onderwerpen, enz… Even weer herademen en genieten van onze vaste kudde ezeltjes !!!  Tot volgende week !

Een reactie plaatsen