Activiteiten

We proberen zoveel mogelijk activiteiten te organiseren waarbij je onze ezeltjes kan komen bezoeken, vragen stellen, informatie opdoen, rondkijken in ons winkeltje en gezellig iets drinken in ons ezelcafeetje “het Ezelsstaartje”.

U kan op de kalender onder deze rubriek volgen welke activiteiten gepland zijn.  Voorlopig is er nog niets verder gepland, omdat we eerst de procedure ivm een grote inbeslagname  willen laten afronden en de ezels in alle rust kunnen verzorgen.  Dank voor uw begrip.

OPENDEURMIDDAGEN

Deze gaan door elke eerste zaterdag van de maand van 14 tot 17u.  U heeft vrije toegang en bent meer dan welkom om onze werking te komen bekijken en kennis te maken met de ezeltjes.

Voor 2019 kun je de data vinden in de evenementenkalender.

Tijdens de zomeruren zijn we ook geopend voor publiek op de derde zondag van de maand, ook van 14 tot 17u.

We werken aan een rondleiding op papier die u kan volgen, en waarbij u kan lezen wat de werking is van onze vzw.  Er zijn ook steeds mensen van Anegria die rondlopen en u uitleg kunnen geven.  Op de weiden gaan we alleen met begeleiding van Anegria mensen, omdat zij de ezels kennen en u kunnen adviseren.  Dit doen we in alle rust om de ezels niet op te jagen.

Kinderen kunnen alleen onder begeleiding rondlopen.  We vragen ook om tussen de ezels niet te rennen of er achteraan te gaan, omdat zij dit niet gewoon zijn, en ook kunnen beginnen spelen, wat gevaarlijke situaties kan teweeg brengen.

Er zijn geen honden van buitenaf toegelaten op het terrein.  Anegria vzw is ook niet verantwoordelijk voor ongevallen.

 

GEDRAG EN TRAINING VAN DE EZEL

nog geen data bekend